Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лариса Хоречко зустрілась з колективом ЗСШ с. Кишин з питання вакцинації

Дата: 19.08.2021 16:17
Кількість переглядів: 377

Напередодні нового навчального року, враховуючи важливість вакцинації від COVID-19 та створення колективного імунітету від цього захворювання, заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Лариса Хоречко зустрілась з колективом ЗСШ с. Кишин Кишинського старостинського округу Олевської територіальної громади Коростенського району.

Фото без опису

Заступник голови Коростенської РДА відзначила, що згідно з умовами адаптивного карантину, у випадку, якщо у регіоні встановлюється рівень епіднебезпеки, вищий за зелений, то в закладах освіти запроваджується дистанційне навчання, якщо колектив закладу освіти не вакцинований на 80%.

"Саме тому до питання вакцинації потрібно віднестись з надзвичайною увагою. Адже це не тільки вимоги карантину. Це в першу чергу захист кожного з нас", - зауважила Лариса Хоречко.

Варто відзначити, що в навчальному закладі відповідально поставились до питання вакцинації. Чимало педагогів вже отримали першу дозу вакцини і в найближчий час вони отримають другу. Тож, вчителі готові до роботи та зустрічі дітей в школі.

Фото без опису

Зустрічі з громадськістю щодо проведення щеплень заступниками голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, виїзди на місця команд медичних працівників з вакцинації мають постійний характер і приносять свої результати. 

Фото без опису

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікації з громадськістю Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь