Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали родини, в яких на День Державного Прапора та День незалежності України народились немовлята

Дата: 25.08.2021 15:29
Кількість переглядів: 785

Сьогодні перший заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Сергій Кириченко спільно із начальником Коростенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Коростенському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) Галиною Жиліною та адміністратором послуги «єМалятко» при пологовому відділенні Коростенської міської лікарні Оленою Ляскевич з великим трепетом та радістю привітали родини Коростенщини, в яких на величні державні свята – День Державного Прапора та День незалежності України народились немовлята.

«Троє дівчаток та один хлопчик своїм народження порадували рідних та близьких у ці величні свята. Хочу відзначити, що діти – це майбутнє нашої країни, це покоління, яке повинно жити в мирній, процвітаючій Україні. Діти – це сенс нашого життя і ми будемо робити все, що від нас залежить аби вони зростали щасливими, усміхненими, в люблячих родинах», – відзначив Сергій Кириченко.

Перший заступник голови Коростенської РДА щиро подякував медичним працівникам, що допомогли з’явитись на світ дітям, а також подарував квіти батькам та немовлятам «бодіки» з символом 30-ої річниці незалежності України – квіткою.

«Через роки, коли вони виростуть, я впевнений, справжніми патріотами своєї землі, у них залишиться добра згадка про цей щасливий, знаменний для України день – цей маленький дитячий одяг».

В свою чергу Галина Жиліна вручила батькам немовлят їх перший офіційний документ – свідоцтво про народження. Такого швидкому отриманню документа сприяла тісна співпраця відділу державної реєстрації актів цивільного стану та адміністратора послуги «єМалятко».

Нагадаємо, що комплексна послуга «єМалятко» дає можливість батькам новонароджених дітей одночасно отримати близько 10-ти державних послуг від різних органів влади за однією заявою.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь