Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття «Активного парку» в Іршанській громаді

Дата: 27.08.2021 09:51
Кількість переглядів: 658

26  серпня 2021 року на виконання програми Президента Володимира Зеленського  «Активні парки – локації  здорової  України»  відбулося відкриття спортивного майданчику на території Іршанського ліцею Іршанської селищної ради.

Фото без опису

Даний Проєкт реалізується з метою зробити спорт ближчим до людей. Його головна ідея – щоб кожен мешканець країни, незалежно від території проживання, мав вільний доступ до можливості займатись спортом у будь-який час. Завдяки створенню «Активних парків» розвиток масового спорту має вийти на новий рівень.

Обов’язковою умовою є облаштування QR-кодами аби кожен бажаючий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відео уроки з вправами різного рівня складності. Це можливість займатися спортом, коли тобі зручно, без дорогих тренажерів та без персонального тренера. 

На відкриття завітали почесні гості:    Ярмолицька Світлана Володимирівна – заступник директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, Сергій Миколайович Козловець – начальник відділу фізичної культури та спорту департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та  Хільченко Адам Іванович –  голова Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Під час презентації спортивного майданчику  з вітальним словом звернувся голова Іршанської селищної ради – Сергій Петрович Сахненко. Він закликав мешканців громади до активних занять фізичною культурою та спортом.

У реалізації програми Президента Володимира Зеленського «Активні парки – локації  здорової  України»  Іршанська територіальна громада  увійшла у першу п’ятірку учасників Житомирської області.

Жанна Сидоренко,

головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури

та спорту Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь