Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На території Житомирської області продовжено карантин до 01 жовтня, — рішення обласної комісії ТЕБ та НС

Дата: 28.08.2021 10:55
Кількість переглядів: 1312

Фото без опису

25 серпня в Житомирській ОДА під головування голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, члени комісії розглянули питання про продовження карантину, дотримання карантинних заходів на території Житомирської області та підвищення рівнів охоплення вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19 відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами від 11 серпня 2021 р. № 855).

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, члени комісії вирішили продовжити на території області карантин до 01 жовтня 2021 року.

Керівники місцевих органів влади повинні забезпечити дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на відповідній території згідно зі встановленим рівнем епідеміологічної небезпеки, зокрема:

дотримання вимог щодо носіння масок у громадських будинках та спорудах, у громадському транспорті та під час проведення масових заходів;

дотримання фізичної дистанції;

дотримання вимог щодо кількості пасажирів у громадському транспорті під час перевезень пасажирів;

контролю дотримання режиму самоізоляції особами, які підлягають самоізоляції.

Нагадаємо, що в Україні триває 5-й останній етап вакцинації населення проти COVID-19, під час якого всі охочі віком від 18 років можуть щепитися в найближчому центрі масової вакцинації 7 днів на тиждень. На сьогодні у Житомирській області діють 5 центрів масової вакцинації проти COVID-19.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь