Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приватизація покликана для того, аби інвестори вкладали кошти в Україну та Житомирщину зокрема, — Олександр Федько. ВІДЕО

Дата: 30.08.2021 19:06
Кількість переглядів: 368

Сьогодні, 30 серпня, в рамках робочої поїздки голови Фонду державного майна України Дмитра Сенниченка заступник голови Житомирської ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько поспілкувався з журналістами щодо приватизації об’єктів на Житомирщині.

«Житомирська облдержадміністрація спільно із Фондом державного майна України всіляко сприятиме ефективному залученню інвестицій та перетворенню державного майна, яке неефективно використовується, на успішні інвестиційні проєкти», — наголосив Олександр Федько.

Заступник голови Житомирської ОДА повідомив, що при облдержадміністрації утворено регіональну робочу групу з питань ефективності використання державного майна в області.

За результатами роботи групи напрацьовано 60 об’єктів, які можуть бути запропоновані до приватизації  у 2021 році. Наразі триває робота по формуванню пропозицій щодо об’єктів державної власності, які можуть бути запропоновані до приватизації органами управління на 2022 рік.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

Нагадаємо, що голова Фонду держмайна України Дмитро Сенниченко відвідав Кондитерську фабрику «Жако» у Новограді-Волинському.

Довідково. Регіональну робочу групу з питань ефективності використання державного майна в області уворено розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 11.05.2021 № 306.

До складу регіональної робочої групи включені представники територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, на балансі яких є державне майно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь