Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приватизація покликана для того, аби інвестори вкладали кошти в Україну та Житомирщину зокрема, — Олександр Федько. ВІДЕО

Дата: 30.08.2021 19:06
Кількість переглядів: 381

Сьогодні, 30 серпня, в рамках робочої поїздки голови Фонду державного майна України Дмитра Сенниченка заступник голови Житомирської ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько поспілкувався з журналістами щодо приватизації об’єктів на Житомирщині.

Фото без опису

«Житомирська облдержадміністрація спільно із Фондом державного майна України всіляко сприятиме ефективному залученню інвестицій та перетворенню державного майна, яке неефективно використовується, на успішні інвестиційні проєкти», — наголосив Олександр Федько.

Заступник голови Житомирської ОДА повідомив, що при облдержадміністрації утворено регіональну робочу групу з питань ефективності використання державного майна в області.

За результатами роботи групи напрацьовано 60 об’єктів, які можуть бути запропоновані до приватизації  у 2021 році. Наразі триває робота по формуванню пропозицій щодо об’єктів державної власності, які можуть бути запропоновані до приватизації органами управління на 2022 рік.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

Нагадаємо, що голова Фонду держмайна України Дмитро Сенниченко відвідав Кондитерську фабрику «Жако» у Новограді-Волинському.

Довідково. Регіональну робочу групу з питань ефективності використання державного майна в області уворено розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 11.05.2021 № 306.

До складу регіональної робочої групи включені представники територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, на балансі яких є державне майно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь