Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк провів нараду щодо питань ідентифікації самозаліснених та придатних до створення лісів земельних ділянок, а також інвентаризації водних об’єктів державної та комунальної власності

Дата: 31.08.2021 13:18
Кількість переглядів: 531

31 серпня під головуванням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка відбулась нарада з представниками територіальних громад, представниками лісової галузі Коростенського району щодо проведення ідентифікації самозаліснених та придатних до створення лісів земельних ділянок, а також інвентаризації водних об’єктів державної та комунальної власності.

Фото без опису

На початку наради Юрій Тарасюк наголосив на важливості даного питання: «Сьогодні спільно з представниками громад та лісових господарств району ми маємо визначити перелік земельних ділянок, уточнити площі, придатні для створення лісів. Важливо опрацювати інформацію про земельні ділянки придатні для заліснення з комунальними та державними лісогосподарськими підприємствами, а також розглянути можливість створення об’єктів природно-заповідного фонду на земельних ділянках, придатних для створення лісів».

Фото без опису

В свою чергу начальник відділу АПР, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова ознайомила з переліком ділянок, які на сьогоднішній день вже є придатними до створення лісів.

Фото без опису

Під час наради відбувся конструктивний діалог між представниками влади, територіальних громад та представників лісових господарств. Зокрема, були підняті питання дотримання чинного законодавства під час передачі землі, її належної інвентаризації та фінансової сторони  проведення інвентаризації, виготовлення всієї необхідної документації.

Фото без опису

Перший заступник голови Коростенської РДА Сергій Кириченко запропонував провести відповідну підготовчу роботу безпосередньо в громадах району спільно з їх відповідальними працівниками та спеціалістами.

Ще одне питання, яке було піднято під час наради – це інвентаризація водних об’єктів в громадах Коростенського району.

Фото без опису

Про необхідність створення комісій з інвентаризації водних об’єктів присутніх поінформував представник юасейного управління водних ресурсів річки Прип’ять Андрій Шуляренко.

Підсумовуючи нараду, голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк запевнив присутніх: «Відповідно до всіх заданих сьогодні запитань та озвучених проблем ми спільно з усіма сторонами, що задіяні у передачі земель, інвентаризації земель та водних об’єктів, за участі Житомирської ОДА в межах своєї компетенції та з дотриманням чинного законодавства напрацюємо єдиний механізм для всіх територіальних громад Коростенського району».

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь