Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк завітав на зустріч з лікарями-офтальмологами зі Сполучених Штатів Америки

Дата: 01.09.2021 11:20
Кількість переглядів: 304

Нещодавно голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк завітав на зустріч з лікарями-офтальмологами зі Сполучених Штатів Америки.

Завдячуючи плідній праці голови Коростенської районної ради Юлії Гаєвській, американські спеціалісти завітали до Коростенської територіальної громади зі своїм професійним обладнанням та провели безкоштовне обстеження: загальну перевірку тиску, аналіз крові, перевірку очного тиску зіниць та сітківки ока. Люди, які дійсно мають потребу в окулярах отримали їх безкоштовно.

Лікарі-офтальмологи запевняють, що записуватися на прийом до офтальмолога необхідно при появі будь-якого з наступних симптомів: 

  • сухість в очах, швидка стомлюваність очей; зниження гостроти, обмеження поля зору; набряклість і почервоніння слизових оболонок ока, повік;
  • відчуття стороннього тіла, печіння, свербіж, різь; сльозотеча, прозорі, гнійні, пінисті виділення; болю в оці, області чола, скронь; 
  • райдужні кола в очах, двоїння, мушки, іскри і т.п .; 
  • зниження здатності розрізняти кольори, світлобоязнь; 
  • травма, опік очей.

«Люди відкладають візит до окуліста, якщо порушення зору не доставляють особливого дискомфорту. Але захворювання очей розвиваються стрімко і можуть привести до серйозного погіршення зору і втрати працездатності. При серйозних захворюваннях повна або часткова втрата зору може відбутися блискавично. У такій ситуації відновлення зору, якщо воно взагалі можливо, потребуватиме серйозного лікування. Тому, дорогі жителі Коростенського району, піклуйтесь про своє здоров’я вчасно, звертайтесь до лікарів поки ви молоді, та допомагайте діставатися до лікарів своїм батькам, бабусям та дідусям», - зазначив Юрій Тарасюк.

Начальник відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА

Ірина Вознюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь