Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Сивко привітав учнів, вчителів та батьків Лугинської гімназії з початком нового навчального року та святом знань - 1 вересня

Дата: 01.09.2021 13:20
Кількість переглядів: 1061

Свято 1 вересня — це один із найважливіших днів для учнів, студентів та їх вчителів. Воно назавжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВНЗі, хтось знайшов у школі справжніх друзів, а хтось випустив не одне покоління досвідчених молодих людей.

Фото без опису

Саме про це сьогодні говорив на урочистій лінійці в Лугинській гімназії ім В. П. Фількова заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Володимир Сивко.

Фото без опису

За дорученням голови Коростенської РДА Юрія Тарасюка та з нагоди свята Володимир Сивко привітав пристуніх на урочистому заході. 

"Шановні учні, батьки, вчителі! Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаю усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини".

Фото без опису

Найщиріші слова подяки лунали на даресу вчителів, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.

"Ваша мудрість і великодушність, дорогі наші педагоги, залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом!", - сказав Володимир Сивко.

Фото без опису

Урочисті лінійки цього дня пройшли в усіх школах Коростенського району. Дітей, вчителів, батьків переповнювали емоції від зустрічі зі школою та один одним. Минулий рік показав, що сьогодні навчання в приміщенні школи надвичайно важливе для кожно з учасників цього процесу. Маємо надію, що цього 2021-2022 навчального року хворобо COVID-19 відступить і учні та вчителі матимуть змогу навчатись в школах, а не дистанційно.

Фото без опису

Варто нагадати, щоб розпочати новий навчальний рік безпечно голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк закликав освітян району вакцинуватись від COVID-19.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь