Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітяни Коростенського району вакцинуються від COVID-19

Дата: 01.09.2021 14:01
Кількість переглядів: 674

Відповідально віднеслись до інформації про складну епідемічну ситуації із захворюваністю на коронавірус в Україні та світі та до заклику голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка вакцинуватись від COVID-19 педагогічні та технічні працівники Михайлівської гімназії Коростенської міської територіальної громади.

Фото без опису

Зважаючи на рекомендації МОЗ України, на ймовірну можливість продовження дистанційного навчання в разі погіршення ситуації зі збільшенням хворих на коронавірус 94% освітян та працівників навчального закладу зробили щеплення від COVID-19. З усього великого колективу гімназії вакцинацію не пройшли лише двоє, яким за станом здоров’я цього не радять робити лікарі.

Фото без опису

Тетяна Музиченко, т.в.о. директора гімназії: «Вважаю, що вакцинація – це обов’язок кожного педагога. І тут питання вже стоїть не лише в піклуванні про власне здоров’я, а насамперед про здоров’я наших учнів. На даний час це є єдина панацея для подолання СOVID-19. І ми, вчителі, як ніхто повинні власним прикладом мотивувати інших до вакцинації задля стабільності в нашій країні».

Фото без опису

Олександр Юхименко, вчитель географії та трудового навчання: «Вакцинуватися вирішив відразу після оголошення компанії щодо вакцинації. Насамперед піклуючись про своє здоров’я і здоров'я оточених. Розумію, що вакцинація зараз необхідна. Адже саме вона допоможе у зупинці корона вірусу в нашій країні та світі в цілому».

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь