Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди професійного свята голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк та заступниця голови Коростенської районної ради Олена Харченко привітали приватного нотаріуса Коростенського районного нотаріального округу

Дата: 02.09.2021 12:37
Кількість переглядів: 509

День нотаріату відзначається в Україні щорічно 2 вересня. Професійне свято нотаріусів встановлено Указом Президента України  в 2010 році на підтримку ініціативи Міністерства юстиції та Української нотаріальної палати.

Нотаріат в Україні — це система органів і посадових осіб, на які покладено обов’язок посвідчувати права, а також факти, що мають юридичне значення. Здійснення нотаріальних дій покладено на нотаріусів, які працюють в державних нотаріальних конторах, державних нотаріальних архівах (державні нотаріуси) та приватних нотаріусів.

Фото без опису

З нагоди цього професійного свята голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк та заступниця голови Коростенської районної ради Олена Харченко привітали приватного нотаріуса Коростенського районного нотаріального округу, депутата Лугинської селищної ради Івчука Станіслава Станіславовича та помічника приватного нотаріуса Коростенського районного нотаріального округу Присяжнюк Наталію Василівну.

Фото без опису

«Перш, ніж стати нотаріусами, ви пройшли довгий шлях професійного зростання. Саме ви забезпечуєте дотримання прав і свобод громадян нашої держави, а також  шануєте букву і дух закону. Дозвольте привітати вас із цим чудовим святом та побажати розвитку, досягнення тих вершин, до яких ви прагнете. Ви служите людям, державі, і вносите великий вклад в розбудову нашої України», – зазначив Юрій Тарасюк.

«Нехай довіра до вас лише зростає, а ваші професійні навички отримують визнання громадськості. Бажаю вам наснаги та професійних успіхів у такій нелегкій праці», - привітала Олена Харченко.

Фото без опису

Ірина Вознюк,

начальник відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

Коростенської РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь