Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині поліцейські викрили причетного до обкрадань сільських обійсть та угону мопеда

Дата: 02.09.2021 15:34
Кількість переглядів: 347

33-річного раніше судимого жителя громади поліцейські обґрунтовано підозрюють у щонайменше п'яти крадіжках з підсобних приміщень обійсть у с. Горщику. Чоловік пошкоджував замки у підсобках та викрадав звідти господарські речі, які могли становити цінність. Досудове розслідування триває.

Фото без опису
1 вересня на спецлінію «102» до поліції надійшли одразу 5 повідомлень від мешканців с. Горщика про те, що з господарських приміщень їх домоволодінь викрадені речі. На місцях події працювали правоохоронці. Виявилось, що в одному із обійсть викрадено мопед «Мустанг». Згодом двоколісник знайшли за селом у чагарнику із наслідками стороннього втручання в паливну систему.

Поки працівники слідчо-оперативної групи фіксували обставини вчинених правопорушень, розшуківці за першочергово зібраними даними встановили особу ймовірно причетного до злодіянь чоловіка.

Обґрунтовано підозрюваного у крадіжках з підсобок 33-річного жителя цього ж села правоохоронці розшукали на залізничному вокзалі райцентру та доставили до Коростенського райуправління поліції.

- Нині у провадженні наших слідчих знаходяться кримінальні провадження по іншим злодіянням цього чоловіка, учиненим раніше в сусідньому селі та райцентрі. Тим самим способом, пошкоджуючи навісні замки, він потрапляв у підсобки, звідки викрадав усе, що могло становити цінність. Свою причетність до нових злодіянь він визнав, - розповів начальник Коростенського районного управління поліції Дмитро Гаращенко.

Нині за погодженням з окружною прокуратурою чоловікові оголошено про підозру у вчиненні крадіжок з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 ККУ) та незаконного заволодіння транспортним засобом (ч.1 ст. 289 ККУ). За рішенням суду підозрюваного взято під варту. Досудове розслідування триває.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати до 6 років ув'язнення.

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь