Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка представників Коростенської РДА з метою створення нових лісових масивів та збільшення площ зелених насаджень у населених пунктах району

Дата: 03.09.2021 10:23
Кількість переглядів: 522

Другого вересня за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка його перший заступник Сергій Кириченко та заступник Лариса Хоречко, начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова з робочим візитом завітали до Білокоровицької та Олевської територіальних громад.

Фото без опису

Даний візит був запланований за результатами проведеної напередодні наради голови районної державної адміністрації з головами, представники територіальних громад та представників лісогосподарських підприємств району з щодо питань ідентифікації самозаліснених та придатних до створення лісів земельних ділянок, а також інвентаризації водних об’єктів державної та комунальної власності.

Нагадаємо, що на виконання Указу Президента України 228/2021 та в рамках проекту «Масштабне заліснення України» заплановано посадити мільярд нових дерев на території України, створити нові лісові масиви та збільшити площі зелених насаджень у населених пунктах району.

Під час спілкування представників влади, керівництва громад та лісогосподарських підприємств відбулось обговорення питання створення нових ділянок лісів на землях громад.

В наступні два тижні такі зустрічі з питань ідентифікації земельних ділянок, придатних до заліснення заплановано провести у всіх громадах Коростенського району.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь