Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На сьогодні вакцинація залишається головним інструментом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції, — Наталія Остапченко. ВІДЕО

Дата: 07.09.2021 16:37
Кількість переглядів: 247

На цьому сьогодні, 07 вересня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час брифінгу щодо епідемічної ситуації у Житомирській області.

Фото без опису

Вона повідомила, що найближчим часом на рівні країни буде прийняте рішення щодо переходу всіх областей до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки у зв’язку з поширенням в Україні штаму «Дельта» коронавірусної інфекції.

Так, у разі переходу Житомирської області до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, будуть введені відповідні обмеження. Зокрема будуть переведені на онлайн-навчання заклади освіти, де частка вакцинованих працівників нижче за 80%.

Станом на 07 вересня загальний показник освітян області, вакцинованих від COVID-19 щонайменше однією дозою, становить понад 66%.

«Потрібно усвідомлювати, що низькі показники щеплення серед жителів Житомирської області створюють передумови для прискореного посилення карантинних заходів. Тому хочу ще раз звернутися до жителів та керівників громад: сьогодні у центрах масової вакцинації населення у області доступні різні типи вакцин, звертайтеся та отримуйте щеплення», — наголосила Наталія Остапченко.

Крім того, перша заступниця голови облдержадміністрації звернула увагу на те, що організовані колективи мають змогу щепитися, запросивши мобільну бригаду з імунізації до установи.

Детальніше дивіться у ВІДЕО брифінгу.

 

Нагадаємо, що станом на 07 вересня у Житомирській області зареєстровано 39 нових підтверджених випадків COVID-19.

Також в області від початку вакцинальної кампанії щеплено 321 126 осіб, 4 701 з яких за добу 06 вересня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь