Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Правоохоронці попереджають

Дата: 07.09.2021 16:54
Кількість переглядів: 285

Правоохоронці попереджають: мобільні засоби зв'язку, планшети та інші ґаджети – легка здобич для шукачів легкої наживи. А відтак радять з обережністю довіряти вартісні речі дітям і самим не забувати про правила поведінки з ними у публічних місцях.

Фото без опису

Днями до Овруцького відділення поліції звернулась жителька Гладковицької громади із повідомленням про те, що цього ж дня в її неповнолітнього сина старшокласник забрав мобільний телефон. При з'ясуванні обставин виявилось, що хлопець під приводом терміново зателефонувати взяв до рук дитячий ґаджет і пішов з ним геть. Врешті за допомогою правоохоронців мобільний телефон заявникам повернули.

Подібні дії за чинним законодавством кваліфікуються як шахрайство. Тож правоохоронці закликають громадян проводити роз'яснювальну роботу з дітьми, щоб попередити необдумані дії та прикрі випадки.

Також поліцейські звертаються до жителів регіону з наполегливим проханням зважати на потенційні ризики у зв'язку із задоволенням чергової дитячої дороговартісної забаганки. Якщо ж ваші діти таки користуються вартісними ґаджетами, не забувайте нагадувати їм про правила безпечної поведінки у навчальних закладах, громадському транспорті або публічних місцях. Найголовніше з них – привселюдно не хизуватися дорогою іграшкою і не демонструвати її функціональні можливості при сторонніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь