Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представниками ГО «Коростенське товариство мисливців та рибалок» здійснено додатковий випуск 75 особин фазана мисливського. ВІДЕО

Дата: 08.09.2021 12:27
Кількість переглядів: 738

Наприкінці літа цього року Коростенське ТМР в присутності членів президії товариства та членів організації Коростенського лісомисливського господарства знову випустили у природне середовище в кількості 100 голів від маточного поголів’я фазана мисливського. Наразі, 1 вересня 2021 року Представники ГО «Коростенське товариство мисливців та рибалок» провели додатковий випуск фазана мисливської породи у кількості 75 голів.

Фото без опису

Молодняк фазана мисливського пройшов адаптацію та випущений у польових угіддях поблизу водойм з очеретом в мікрорайоні Чигирі. Представники ГО вже переконалися, на досвіді минулорічних випусків птахів, що фазани приживуться в умовах нашої місцевості. Дорослі особини формуватимуть у молодших правильну поведінку у природі, допоможуть виживати. Пташенята, вирощені у вольєрі, вже мають навички пошуку кормів, захисту від ворогів, адже природні захисні інстинкти проявляються завжди.

Жителі місцевих сіл уже можуть побачити «царську птицю», яка оселилась на найближчих полях, околицях населених пунктів. Бажаємо успіхів та нових досягнень Коростенським мисливствознавцям у справі розведення дикої популяції фазана у лісових угіддях Коростенщини.

Інформація відділу агропромислового розвитку,

екології та економічної політики

Коростенської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь