Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка представників Коростенської РДА з метою створення нових лісових масивів та збільшення площ зелених насаджень у населених пунктах району

Дата: 09.09.2021 09:05
Кількість переглядів: 315

Восьмого вересня за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка його перший заступник Сергій Кириченко, начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова з робочим візитом завітали до Горщиківської та Ушомирської територіальних громад.

Фото без опису

Даний візит був запланований за результатами проведеної напередодні наради голови районної державної адміністрації з головами, представники територіальних громад та представників лісогосподарських підприємств району  щодо питань ідентифікації самозаліснених та придатних до створення  лісових масивів земельних ділянок, а також інвентаризації водних об’єктів державної та комунальної власності.

Нагадаємо, що на виконання Указу Президента України 228/2021 та в рамках проекту «Масштабне заліснення України» заплановано посадити мільярд нових дерев на території України, створити нові лісові масиви та збільшити площі зелених насаджень у населених пунктах району.

Фото без опису

Під час спілкування представників влади, керівництва громад та лісогосподарських підприємств відбулось обговорення питання створення нових ділянок лісів на землях громад.

В наступні два тижні такі зустрічі з питань ідентифікації земельних ділянок, придатних до заліснення заплановано провести у всіх громадах Коростенського району.

Відділ АПР, екології та економічної політики

Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь