Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З початку року ювенальні інспектори на Коростенщині зафіксували 247 випадків неналежного виконання дорослими своїх батьківських обов'язків

Дата: 09.09.2021 09:21
Кількість переглядів: 229

Спільно з працівниками міського центру соціальної служби та служби у справах дітей Коростенської міської територіальної громади проводяться рейди з метою профілактики негативних явищ в дитячому середовищі.

Під час запланованого профілактичного рейду, який проводився на початку серпня спільно з працівниками служби у справах дітей Коростенської міської територіальної громади, до поліцейських звернувся староста одного із сіл. Він розповів, що 26-річна місцева жителька залишила на чужих людей 1-річну доньку, натомість сама подалась до столиці. Відносно цієї жінки ювенальні поліцейські раніше вже оформляли відповідні адмінматеріали та зобов'язали дбати про дитину.

Правоохоронці разом із фахівцями соціальної служби перевірили відомості, які знайшли своє об'єктивне підтвердження. Через стан здоров'я дитини було прийнято рішення про поміщення дівчинки у медичний заклад. Згодом малечу тимчасово оформили до реабілітаційного центру, де вона перебуває і нині.
Відносно матері дитини знову складено адміністративний протокол. Зараз вона також у лікарні після пологів.
Правоохоронці вкотре звертаються до громадян: якщо вам відомі факти неналежного догляду за дітьми, негайно повідомляйте до поліції за номером 102 або 093-895-07-33.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь