Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк та його заступники долучились до привітань з нагоди Дня фізичної культури та спорту України

Дата: 10.09.2021 17:04
Кількість переглядів: 732

Сьогодні, на передодні чудового свята Дня фізичної культури та спорту України, в Коростенському районі приймають вітання кращі працівники галузі фізичної культури і спорту, тренери, наставники та їх вихованці.

Фото без опису

Спортсмени – люди, які щодня докладають максимум зусиль в тренуваннях, наполегливо працюють в залах, на стадіонах та спортивних майданчиках. Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

Фото без опису

«Завдячуючи ініціативі Президента та за допомогою президентських програм Велике будівництво та «Здорова Україна», ми розвиваємо спортивну галузь нашої славної країни. Щодня в Україні відновлюються спортивні об’єкти, тренувальні майданчики, стадіони, встановлюються сучасні «активні парки», які в наш час стали дуже популярні серед дітей та молоді. 

Тож дорогі друзі, бажаю вам міцності духу, богатирського здоров’я, жаги до перемоги! Тренерам та наставникам зичу талановитих і наполегливих вихованців, спортсменам – омріяних Олімпійських медалей, спортивним науковцям – відкриттів та реалізації усіх проектів!», - під час урочистого відкриття свята в Коростенській територіальній громаді привітав Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Інформаційна довідка. 

В Малинській, Чоповицькій та Ушомирській територіальних громадах також відбулись урочистості з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту України. Привітати та нагородити кращих працівників галузі фізичної культури та спорту завітали заступники голови Коростенської РДА Сергій Кириченко та Володимир Сивко.

Фото без опису

Фото без опису

Ірина Вознюк,

начальник відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь