Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко завітала до освітян Олевської міської гімназії №1

Дата: 11.09.2021 08:31
Кількість переглядів: 352

10 вересня заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко спільно з начальником КНП «Олевський центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради Наталією Мельчинською завітали в Олевську міську гімназію № 1 Олевської територіальної громади Коростенського району.

Фото без опису

Під час зустрічі з освітянами Лариса Хоречко розповіла про важливість вакцинування від COVID - 19 в навчальний та осінньо-зимовий періоди.  

Також, Лариса Хоречко наголосила, що всі види вакцини наразі є в наявності, а центр вакцинації працює без вихідних.

Фото без опису

«Тепер у разі встановлення на території України “жовтого”, “помаранчевого” та “червоного” рівня епідемічної небезпеки, забороняється відвідування закладів освіти здобувачами освіти та проведення в закладах освіти масових заходів за участю здобувачів освіти, якщо у закладі провакциновано меньш  ніж 80% працівників. Відповідно  ці працівники мають надати документ,  що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (пункт 3, підпункт 15-1 Постанови від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”). 

Тобто якщо в закладі освіти провакцинувалися лише 20% працівників – у “жовтому”, “помаранчевому”, “червоному” рівні епідемічної безпеки такий заклад буде зобов’язаний працювати дистанційно», - розповіла Наталія Мельчинська.

Слід зазначити, що зустрічі з громадянами Коростенського району щодо щеплення від COVID – 19 мають постійний характер і приносять позитивний результат.

Фото без опису

Інформаційна довідка. Цього дня заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко, також відвідала пункт щеплення в селі Радовель Олевської територіальної громади Коростенського району. Лариса Валеріївна поспілкувалась з пересічними громадянами, яким також змогла розповісти важливість щеплення від недуги COVID – 19.

Ірина Вознюк,

начальник відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь