Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем фізичної культури і спорту!

Дата: 11.09.2021 09:38
Кількість переглядів: 288

Шановні спортсмени, ветерани спорту, вчителі фізичного виховання, тренери, любителі та прихильники активного способу життя, вболівальники!

Фото без опису

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Коростенської райдержадміністрації від щирого серця вітає Вас з днем фізичної культури і спорту, святом здорових цілеспрямованих людей.

Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту – це ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

Ми вшановуємо та висловлюємо вдячність всім спортсменам - активістам і ветеранам спортивного руху, тренерам дитячо-юнацьких спортивних шкіл, вчителям фізичної культури загальноосвітніх шкіл, спонсорам і меценатам, прихильникам та вболівальникам району.

Користуючись нагодою, зичимо усім спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Нехай щастить усім, хто безмежно захоплений фізичною культурою і спортом та не стоїть осторонь виру спортивного життя — міцного  здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог!

Бажаємо кожному жителю району, щоб фізична культура і спорт стали союзниками, принесоли радість і енергію, відчуття вічної молодості!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь