Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міністр енергетики України Герман Галущенко представив Голову Держенергонагляду РусланаСлободяна

Дата: 14.09.2021 17:36
Кількість переглядів: 234

13 вересня 2021 року Міністр енергетики України Герман Галущенко представив колективу Держенергонагляду новопризначеного керівника Руслана Слободяна.

Фото без опису

Під час заходу було акцентовано увагу на важливості завдань і функцій Держенергонагляду. «Напередодні опалювального сезону надзвичайно важливо зосередити зусилля на здійсненні перевірки реального стану енергетичного обладнання, особливо в тепловій генерації. Держенергонагляд має стати дієвим механізмом, завдяки якому держава зможе забезпечувати безпеку і стабільність роботи енергосистеми», – повідомив Герман Галущенко. Міністр побажав успіхів новому очільнику інспекції та висловив готовність максимально сприяти у вирішенні проблемних питань.

Зі свого боку, Руслан Слободян висловив вдячність Уряду за довіру та зазначив, що пріоритетом у роботі Держенергонагляду залишатиметься надійне і безпечне електро- й теплопостачання споживачам. «Забезпечення надійної, безпечної та якісної роботи електро- і теплоенергетики й надалі буде залишатись головним завданням інспекції. Ми, у межах компетенції, докладемо максимум зусиль задля того, щоб енергетичний комплекс України стало функціонував у прийдешньому опалювальному періоді. Тому, шановні колеги, не зупиняємось на досягнутому, а спрямовуємо наші зусилля на подальшу плідну роботу», – наголосив новопризначений Голова відомства.

Нагадаємо, Руслана Слободяна призначено Головою Державної інспекції енергетичного нагляду України розпорядженням Кабінету Міністрів України від 08 вересня 2021 року № 1052-р.

Новий очільник відомства приступив до виконання своїх посадових обов’язків 14 вересня 2021 року.

Довідково:

  • У 1997 році Руслан Слободян закінчив Вінницький державний технічний університет за спеціальністю «Електротехніка». Здобув кваліфікацію магістра електромеханіки.
  • У 2009 році – Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю «Менеджмент організації».
  • У 2011 році успішно пройшов стажування в освітньому центрі BZM GIZ за програмою «Українська ініціатива» у м. Берлін.
  • У 2021 році – Донецький національний університет імені Василя Стуса за спеціальністю «Управління та адміністрування».
  • Трудовий шлях розпочав з 1997 року в Ярмолинецькому РЕМ ВАТ ЕК «Хмельницькобленерго», де обіймав різні посади: від майстра виробничої дільниці до директора Ярмолинецького району електричних мереж.
  • З травня 2011 року по вересень 2021 року обіймав посади заступника генерального директора та директора технічного АТ «Хмельницькобленерго».

Одружений, має доньку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь