Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк привітав з професійним святом працівників ДП «Коростенське лісомисливське господарство»

Дата: 16.09.2021 12:22
Кількість переглядів: 612

Сьогодні, 16 вересня, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк завітав до Турчинецького лісництва, де спільно з директором ДП «Коростенське лісомисливське господарство» Володимиром Бадзяном напередодні професійного свята – Дня працівника лісу від усієї душі привітав працівників державного підприємства.

Фото без опису

Очільник району відзначив, що на сьогоднішній день це одне із самих потужних підприємств лісової промисловості Коростенського району.

Фото без опису

«Працівники лісу ДП «Коростенське лісомисливське господарство» сумлінно, невтомно працюють, щоденно створюючи десятки гектарів лісових насаджень, охороняють ліси від пожеж, хвороб та шкідників та вносять вагомий внесок в економічний розвиток нашої держави», – сказав Юрій Тарасюк та нагородив кращих працівників державного підприємства грамотами Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради.

Фото без опису

В свою Чергу Володимир Бадзян подякував своїм колегам за нелегку працю, яку вони вкладають у відтворення, охорону лісових насаджень та раціональне використання лісових ресурсів, відзначив їх подяками голови Державного агентства лісових ресурсів України та грамотами Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, грамотами ДП «Коростенське лісомисливське господарство».

Фото без опису

Зокрема він відзначив: «На сьогоднішній день на боротьбу із самовільними рубками та браконьєрським полюванням спрямовуються надзвичайні зусилля не тільки лісової охорони, але й всіх працівників нашого підприємства. Завдяки постійним цілодобовим рейдам в поточному році не допущено жодного випадку незаконної рубки лісу».

Фото без описуФото без опису

Під час урочистостей було озвучено основні здобутки, надбання та напрацювання підприємства, окреслено плани на майбутнє.

Фото без опису

Підсумовуючи захід Юрій Тарасюк побажав працівникам лісу щастя, добра, достатку міцного здоров’я, родинного тепла, затишку, добробуту та вагомих трудових досягнень.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь