Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч Сергія Кириченка в Народицькій територіальній громаді

Дата: 16.09.2021 13:35
Кількість переглядів: 410

14 вересня за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка його перший заступник Сергій Кириченко та начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова з робочим візитом завітали до Народицької територіальної громади для проведення спільної наради з її головою Лідією Бученко та представниками місцевих лісогосподарських підприємств, а саме ДП "Народицький лісгосп".

Фото без опису

Даний візит був запланований за результатами проведеної напередодні наради голови районної державної адміністрації з головами, представники територіальних громад та представників лісогосподарських підприємств району з питань ідентифікації самозаліснених та придатних до створення лісів земельних ділянок, а також інвентаризації водних об’єктів державної та комунальної власності.

Відбулось обговорення питання ідентифікації самосійних та частково заліснених територій, які придатні для створення нових ділянок лісів на землях громад.

Фото без опису

Нагадаємо, що на виконання Указу Президента України 228/2021 та в рамках проекту «Масштабне заліснення України» заплановано посадити мільярд нових дерев на території України, створити нові лісові масиви та збільшити площі зелених насаджень у населених пунктах району.

Фото без опису

Полісся України має сприятливі умови для оптимального росту лісових культур. Нажаль, все ще трапляються випадки незаконних рубок деревини на ділянках, які не належать лісогосподарським підприємствам, а отже, залишаються «не захищеними» від недобросовісних лісорубів. Ідентифікація та передача лісовкритих масивів до лісогосподарських підприємств сприятиме контролю над збереженням таких лісів, їх якісному утриманню та проведенню протипожежних заходів. Адже ліси – це легені планети, і дуже важливо зберегти й передати їх наступним поколінням.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь