Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 вересня люди мужньої професії – рятувальники відзначають своє професійне свято

Дата: 17.09.2021 12:20
Кількість переглядів: 349

Людей, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя сьогодні вітали і в Коростені.

Фото без опису

Мужнім, сильним та відважним, що готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим від імені всіх жителів Коростенського району дякували народний депутат України Володимир Арешонков, депутат Житомирської обласної ради Володимир Нагорняк, перший заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Сергій Кириченко, представники Коростенської, Ушомирської, Горщиківської та Іршанської територіальних громад Коростенського району, начальник Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області, полковник служби цивiльного захисту Сергій РУДЗІК, начальник Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області, полковник поліції Дмитро Гаращенко та ін.

Фото без опису

Кращих з кращих в професії було відзначено грамотами та подяками.

На сьогоднішній день Державна служба з надзвичайних ситуацій України має найвищий рівень довіри населення. І це не простий рейтинг, це рівень самопожертви, яку проявляють рятувальники під час виконання свої службових обов’язків.

Фото без опису

Саме тому вітаючи рятувальників з професійним святом за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка Сергій Кириченко наголосив на винятковому значенні та важливості місії, що вони виконують, ризикуючи власним життям.

«Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе», – зазначали й інші поважні гості урочистою події.

Фото без опису

А ми ще раз хочемо подякувати рятувальникам Коростенщини за їх мужність, готовність завжди прийти на допомогу та побажати їм якомога менше тривожних викликів а також згуртованості, взаємної підтримки в колективі, міцного здоров`я та життєвих благ.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь