Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З професійним святом привітали працівників ДП «Коростенський лісгосп АПК»

Дата: 17.09.2021 12:38
Кількість переглядів: 1053

17 вересня, напередодні Дня працівників лісу на ДП «Коростенський лісгосп АПК» з приємною місією – привітати та відзначити грамотами Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради кращих з кращих працівників цього підприємства завітали перший заступник і заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Сергій Кириченко та Володимир Сивко.

Фото без опису

Спільно із директором ДП «Коростенський лісгосп АПК» Кареном Арутюняном заступники голови від усього серця побажали лісівникам міцного здоров’я, успіхів в роботі та в житті, родинного затишку, добробуту, тепла, нових здобутків у нелегкій, проте дуже важливій справі.

Фото без опису

«Зберегти, відновити, примножити лісові площі – це величезна робота, яка під силу лише професіоналам своєї справи, лісовим господарствам. Сьогодні ви як ніхто краще знаєте що таке ліс, що таке важка праця задля того аби в нашому районі не було савільних порубок, лісових пожеж та страти найціннішого - лісових насаджень», – зауважив під час урочистостей Володимир Сивко. І, як людина, що також має освіту в лісовій галузі, додав слова Максима Рильського: Той, хто любить паростки кленові, Хто діброви молоді ростить, Сам достоїн людської любові, Бо живе й працює - для століть! ".

Фото без опису

Сергій Кириченко ж додав: "Саме працівники лісу висаджують нові дерева, роками дбайливо збирають насіннєву базу, вирощують саджанці різноманітних, володіючи всією технічною та науковою базою щодо правильного ведення лісового відтворення. Тож, низкій уклін вам за ваш труд.

Фото без опису

В свою чергу Карен Арутюнян зазначив, що: "На сьогоднішній день загальна кількість працівників підприємства становить 111 працівників, з яких 52 це працівники лісової охорони. Всі вони професіонали свої справи, які сумлінно та відповідально відносяться до своєї роботи".

Фото без опису

До вітань та нагороджень долучився і перший заступник голови Іршанської територіальної громади Василь Курилюк.

Фото без опису

Довідково. Загальна площа підприємства становить 24 204 га. ДП «Коростенський лісгосп АПК» складається із Коростенського, Меленівського, Ушомирського та Горщиківського лісництва. Створені розсадники для вирощування лісових культур, а також 7 рекреаційних пунктів відпочинку для жителів Коростенського району.

Детальніше у нашому сюжеті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь