Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги власників маломірних (малих) суден та баз-стоянок на водних об’єктах району!

Дата: 20.09.2021 11:49
Кількість переглядів: 299

До відома власників маломірних (малих) суден та баз-стоянок доводимо інформацію про заборону користування маломірними суднами, які не зареєстровані і не пройшли щорічний технічний огляд, не мають суднових документів нового зразка, нанесених на бортах човнів реєстраційних номерів, а також плавання на них у нічний час.

Фото без опису

Обмеження передбачені розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 16.09.2021 №543 «Про відкриття і закриття навігації маломірних (малих) суден на водних об’єктах області у 2021 році». Також цим розпорядженням передбачено закриття навігації маломірних (малих) суден на водних об’єктах Житомирської області до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 116 Кодексу України про адміністративні правопорушення під маломірними суднами у частинах першійтретійчетвертій і п'ятій статті 116частині другій статті 116-1частині третій статті 116-2частині першій статті 117статті 118частині третій статті 129частинах першій та другій статті 130 цього Кодексу слід розуміти самохідні судна з головними двигунами потужністю менш як 75 к.с. (55 кВт) і несамохідні судна та парусні судна валовою місткістю менш як 80 регістрових тонн (або одиниць), а також моторні судна незалежно від потужності двигунів, але валовою місткістю не більш як 10 регістрових тонн (або одиниць) та несамохідні судна (гребні човни вантажопідйомністю 100 і більше кілограмів, байдарки – 150 і більше кілограмів та надувні судна – 225 і більше кілограмів), що належать громадянам.

Інформація відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь