Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 вересня своє професійне свято відзначали працівники лісу

Дата: 23.09.2021 14:52
Кількість переглядів: 292

Благородна праця лісівників здавна знаходиться в ряду найбільш шанованих професій, її вибирають люди безмежно люблячі природу, що володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. Дбайливе ставлення до лісу, як до безцінного національного надбання – обов’язок не тільки професіоналів, а й суспільства, тому що це природне багатство служить усім людям.

Привітати з Днем працівника лісу завітав і голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк, Народні депутатами України Арсеній Пушкаренко, Тетяна Грищенко, Максим Перебийніс та Максим Пашковський, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк, заступник голови Коростенської районної ради Олена Харченко та заступник начальника Державної екологічної інспекції Поліського округу Євген Медведовський.

Цього дня для працівників лісу лунали чудові пісні, вірші та динамічні танці.

Усі присутні гості радо вітали представників лісової галузі, відзначали грамотами, дипломами, подяками та цінними подарунками.

Сили і натхнення вам дорогі працівники лісу! Міцного здоров’я, витримки та наснаги на вашому відповідальному і нелегкому шляху. Вдячності вам за клопітку працю, родинного тепла, достатку й професійних успіхів на благо України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь