Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк розповів про важливість щеплення від COVID - 19

Дата: 23.09.2021 15:54
Кількість переглядів: 438

Під час святкування дня міста Овруча голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк мав змогу поспілкуватися з пересічними громадянами щодо щеплення від недуги COVID - 19.

Юрій Володимирович наголосив на важливості щеплення людям літнього віку, медичним працівникам та освітянам.

 «Вакцини проти COVID-19 критично важливі для стримування пандемії у поєднанні з ефективним тестуванням та застережними заходами, що вже застосовуються. 

Усі вакцини, схвалені для використання ВООЗ, мають високу ефективність у запобіганні важкому перебігу захворювання на COVID-19, госпіталізації і смерті. Тому найкращою вакциною є та, що зараз доступна для вас!

Згідно із розрахунками ВООЗ, схвалені на сьогодні вакцини забезпечують щонайменше певний захист від нових варіантів вірусу.

Експерти в усьому світі безперервно вивчають, як нові мутації вірусу впливають на його поведінку й на ефективність вакцин проти COVID-19.

Загалом в Україну доставили вже понад 20 млн доз вакцин різних виробників. Ще 25 млн обіцяють привезти до кінця року. Такої кількості доз мало б вистачити на щеплення більшості дорослого населення.», - розповів Юрій Тарасюк.

Також голова адміністрації розповів про те, що в Коростенському районі, бригади які роблять щеплення, завжди радо приїздять до жителів віддалених селищ аби вакцинувати людей вчасно. Пункти щеплень працюють безперервно, головне з собою мати паспорт та попередньо записатися у сімейного лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь