Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Коростені поліцейські підсумували результати профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід»

Дата: 28.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 345

З 7 по 24 вересня у районі  правоохоронці активізували роботу з учасниками дорожнього руху щодо безпеки пішоходів. Зокрема,  поліцейські звертали увагу на порушення Правил дорожнього руху саме ними, а також ненадання водіями переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах.

Фото без опису

Трохи більше ніж за два тижні інспектори зафіксували сотню таких порушень на дорогах району. У кожному з випадків з водіями транспортних засобів та пішими учасниками дорожнього руху проводились відповідні бесіди. Триватиме ця робота й надалі.

Восени, через несприятливі погодні, особливо у темну пору доби, учасники дорожнього руху більш уразливі до потрапляння у ДТП.

Фото без опису

Друзі, коли автомобіль рухається з увімкненим ближнім світлом фар, водій може помітити пішохода лише з відстані 25-30 метрів. А ось якщо пішохід носитиме світловідбивачі, то відстань його видимості збільшиться до 130-150 метрів. А з дальнім світлом фар водій бачитиме пішохода із світловідбиваючими елементами на одязі на відстані від 300 до 400 метрів, що особливо актуально на трасах. Тож будьте уважні до своєї безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь