Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дитина – дзеркало родини. Як у краплі води відбивається сонце, так у дітях відбивається моральна чистота матері і батька

Дата: 30.09.2021 09:20
Кількість переглядів: 682

Захист дитини є одним із пріоритетів нашої держави і відповідно до Указу Президента України в нашій державі щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення.

Фото без опису

Символічно, що цей день співпадає з релігійним святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Святий обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку. Тому, служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації, щиро дякує кожній сім’ї, яка усиновила дитину, хочемо висловити подяку кожному з прийомних батьків, опікуну та піклувальнику, які подарували дитині частинку свого серця і сімейний затишок. А також дякуємо батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щедрість сердець, за щоденну натхненну працю, за любов і турботу про дітей. Кожного дня все більше наших громадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Якщо Ви не байдужі до сирітської долі та маєте бажання взяти дитину у родину звертайтеся до служби у справах дітей Коростенської райдержадміністрації (м. Коростень, вул. Грушевського, 60/2, 4-й поверх, кабінет № 15.  Інформація за тел. 9-61-13).

Начальник служби

Олена ОНИЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь