Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенській територіальній громаді відбувся урочистий захід до Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2021 13:54
Кількість переглядів: 587

Напередодні професійного свята - Дня працівників освіти в Коростенській територіальній громаді відбувся урочистий захід. Участь в ньому взяли голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, заступниця голови Коростенської районної ради Олена Харченко, народний депутат України Володимир Арешонков, заступник Коростенського міського голови Олександр Синицький, працівники освіти не тільки міста Коростеня, але й сільських навчальних закладів, що приєдналися до громади.

Фото без опису

На початку урочистого заходу до освітян в онлайн режимі з вітальними словами звернувся і міський голова м. Коростеня Володимир Москаленко. Лунали вітальні слова від усіх запрошених гостей свята.

Фото без опису

Зокрема очільник Коростенського району Юрій Тарасюк відзначив: "Хочу відзначити, що професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Це не просто професія - це покликання. Вихованню і навчанню дітей можуть присвятити себе люди зі схильністю і любов'ю до цієї справи".

Фото без опису

Саме тому за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну життєву позицію грамотами та подяками сьогодні було відзначено кращих в професії.

"Хочу від усієї душі подякувати сьогодні всім освітянам Коростенського району за титанічну працю, за ваше горіння, розум, терпіння та побажати міцного здоров'я, родинного затишку і тепла, добробуту, успіхів в роботі та в житті, вдячності від учнів та поваги від батьків, матеріального достатку і всього найкращого!", - сказав Юрій Тарасюк.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь