Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Державної екологічної інспекції обговорили природоохоронні питання з представниками громад Коростенського району

Дата: 30.09.2021 14:20
Кількість переглядів: 319

29 вересня 2021 року об 11:00 відбулася нарада з представниками органів місцевого самоврядування, з метою розгляду актуальних питань з охорони навколишнього природнього середовища на підзвітних територіях громад та району а також напрацювання шляхів їх вирішення у приміщенні Турчинецького лісництва.

Фото без опису

Участь взяли голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк та начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Іванна Мазурова, за участю начальника Управління державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів та промислового забруднення Житомирської області Державної екологічної інспекції Поліського округу Сергія Малярчука.

Також в нараді взяли участь представники підрозділів Державної екологічної інспекції, зокрема відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів та надр, відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів, відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря, відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами.

Під час наради відбулася змістовна дискусія щодо актуальних для громад природоохоронних питань. Представники Державної екологічної інспекції Поліського округу надавали консультації на всі звернення представників громад району.

Відділ агропромислового розвитку, екології

та економічно політики Коростенської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь