Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк привітав з Днем усиновленя прийомні родини Коростенського району. ВІДЕО

Дата: 01.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 671

30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято доброти та  милосердя  яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів прийнявши в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

Фото без опису

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Вітаючи 30 вересня родину Кособокових з села Калинівка голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно із головою Ушомирської територіальної громади Людмилою Малою від усієї душі побажали Валентині Іванівні та Олевсендру Федоровичу, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відігріли чотирьох прийомних дітей, міцного здоров’я, родинного тепла, затишку, добробуту, щастя та здісйнення всіх заповітних мрій.

Відзначимо, що родина Кособокових з села Калинівка Ушомирської територіальної громади Коростенського району дійсно всю свою любов віддає дітям.

Напередодні Дня усиновлення до прийомної родини Валентини Іванівни та Олександра Федоровича Кособокових також завітали спеціалісти відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації аби розповісти жителям Коростенського району про цю надзвичайну родину, про їх дітей та про ту любов, яку дарують в цій родині.

Подружжя Кособокових у шлюбі 38 років. За цей час у них народилось двоє власних дітей та виховано четверо прийомних. Всю свою батьківську любов, ласку, ніжність вони віддають дітям. Роблять все від них залежне аби діти зростали в атмосфері родинного тепла, затишку, добробуту. Щоденно батьки дбають аби всі їх діти бути щасливі та мали гарну долю, йшли стежинами добра, мали чуйні серця та трепетні, співчутливі душі.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь