Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенцю за постачання наркотиків та сильнодіючих препаратів до колонії загрожує тривале ув’язнення

Дата: 03.10.2021 22:06
Кількість переглядів: 254

Злочинну схему викрили на початку року працівники обласного Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ та Коростенського райуправління ГУНП. Правоохоронці задокументували протиправну діяльність низки осіб, які й займались постачанням до установи виконання покарань заборонених речовин. 

Фото без опису

Наразі обвинувачення відносно співучасників скеровані до суду. Днями ще одному їх спільнику слідчі поліції висунули обвинувачення.  

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 33-річний житель м. Коростеня перекидав через паркан пенітенціарної установи нарковмісні пакунки. З’ясовано, що діяв чоловік за телефонними вказівками одного із засуджених, відшукував наркотики у місцях «закладок», розфасовував для подальшого постачання на територію спецустанови.

Фото без опису

Під час одного з таких діянь він і був затриманий працівниками поліції.  
Фігурант і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та інші протиправні діяння. Нині ж у результаті слідчих дій та низки експертиз встановлено його причетність до незаконних оборудок з наркотиками.

Днями досудове розслідування у кримінальному провадженні слідчі поліції завершили. Чоловікові висунуто обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

За сукупністю кримінальних діянь чоловікові загрожує ув’язнення до 10 років з конфіскацією майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь