Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках акції "Зелена країна"

Дата: 04.10.2021 13:31
Кількість переглядів: 527

Народиччиною впродовж найближчих 2 місяців курсуватиме «Ексклюзивний» транспорт. І маршрут у нього теж буде ексклюзивним – до лісу він возитиме усіх, хто побажає стати учасником акції «Створюємо ліси разом».

Фото без опису

Як відомо, в Україні у рамках програми Президента “Зелена країна” за 3 роки буде висаддено 1 мільярд нових дерев, за 10 років площа лісів держави збільшиться на 1 мільйон гектарів.

Відтак кожен охочий може долучитися до озеленення нашої країни. Креативно підійшли до організації заходів із садіння в Народицькому спецлісгоспі: разом з учнями та педагогами Новорадчанської школи вони розмалювали в символіку акції старенький ГАЗ.

«Діти із великим задоволенням долучаються до лісогосподарських робіт і є нашими надійними помічниками, - ділиться директор Народицького спецлісгоспу Руслан Антонюк. – Особливо вони люблять нестандартні та цікаві завдання. Тому нашу ідею розфарбувати автомобіль в яскраві фарби акції підтримали, як кажуть обома руками».

Впродовж двох днів у вільний від навчань час старші і молодші школярі «чаклували» над автомобілем. Працівники лісгоспу лише встигали підвозити фарбу. Результатом лишилися задоволені усі. Тепер Народиччиною курсуватиме автомобіль, котрий нагадуватиме її мешканцям, що час створювати ліси разом!

ДП "Народицький спецлісгосп"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь