Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі відбулось відкриття змагань з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України присвячених Дню захисника України

Дата: 06.10.2021 11:39
Кількість переглядів: 574

Вже п’ятий рік поспіль за ініціативи Міністерства оборони України з метою популяризації спорту серед допризовної молоді та удосконалення її фізичної підготовки до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях і правоохоронних органах України проводяться змагання з футзалу.

Фото без опису

Сьогодні Коростень, як завжди гостинно, зустрів учасників та гостей районних змагань з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячених Дню захисника України.

Нагадаємо, що основними завданнями проведення змагань є:

  • пропаганда здорового способу життя та залучення молоді до систематичних занять спортом;
  • вшанування пам’яті військовослужбовців – учасників бойових дій, які героїчно загинули за незалежність нашої держави на Сході країни;
  • підвищення престижу військової служби, виховання у дітей та молоді почуття патріотизму та поваги до українського війська і правоохоронних органів;
  • обмін досвідом місцевих органів влади з організації військово-патріотичного виховання молоді.

Фото без опису

Під час урочистого відкриття змагань перший заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Сергій Кириченко відзначив, що: «Кубок Міністра оборони України – це конкретний вклад в підготовку допризовної молоді і відродження патріотизму, безпосередня допомога армії, яка зараз воює. Сьогодні ви, молоді спортсмени, маєте бути сильними не тільки духом, але й фізично. Адже саме ви наші майбутні захисники, захисники нашої держави. Бажаю вам чесної гри та достойної перемоги!».

Фото без опису

Далі хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять всіх воїнів, які героїчно загинули за незалежність нашої держави на Сході країни.

Фото без опису

Відзначимо, що у змаганнях цього року беруть участь команди загальноосвітніх закладів Коростенського району, а саме – команда Коростенської, Малинської, Олевської міських рад, Іршанської, Народицької селищних рад та команда Ушомирської сільської ради. Змагання проходять за пітримки ДП "Коростенський лісгосп АПК".

Фото без опису

Саме сьогодні буде визначена команда-переможець, яка представлятиме  Коростенський район на фінальних змаганнях з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячених Дню захисника України, які відбудуться 12 жовтня 2021 року в м. Житомир.

Фото без опису

«Шановні учасники змагань! Бажаємо вам спортивних успіхів та перемог, вдалих Вам стартів та результативних фінішів! І нехай переможе найсильніший!», – такими словами дав старт змаганням головний суддя змагань, голова громадської організації «Коростенська футбольна школа»– Андрій Цалко.

А ми приєднуємось нього і також бажаємо спортсменам хай буде більше захоплюючих матчів, гідних суперників і гучних перемог!

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь