Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда Коростенського міського колегіуму відділу освіти Коростенської міської ради переможець районних змагань з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячених Дню захисника і захисниць України

Дата: 07.10.2021 10:44
Кількість переглядів: 551

06 жовтня на базі ФОК м. Коростень відбулись районні змагання з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячені Дню захисника і захисниць України.

В змаганнях взяло участь 6 команд Коростенського району, а саме: команда Коростенського міського колегіуму відділу освіти Коростенської міської ради; Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відділу освіти Малинської міської ради; Олевської гімназії відділу освіти Олевської міської ради; Іршанського ліцею відділу освіти Іршанської селищної ради; Народицької гімназії відділу освіти Народицької селищної ради; Поліського ліцею відділу освіти, молоді та спорту Ушомирської сільської ради.

До фіналу увійшли команда Поліського ліцею відділу освіти, молоді та спорту Ушомирської сільської ради та команда Коростенського міського колегіуму відділу освіти Коростенської міської ради.

В напруженій боротьбі перемогу здобула стала команда Коростенського міського колегіуму відділу освіти Коростенської міської ради, яка представлятиме Коростенський район на фінальних змаганнях з футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України присвячених Дню захисника і захисниць України 12 жовтня 2021 року в м. Житомирі.

Вітаємо команду Коростенського міського колегіуму відділу освіти Коростенської міської ради з перемогою та щиро дякуємо всім командам за участь в турнірі! Здоров’я вам та прагнення до нових перемог

Жанна Сидоренко,

головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури

 та спорту Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь