Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенські оперативники розшукали автомобільного крадія

Дата: 07.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 377

У смт Лугинах з мікроавтобуса місцевого жителя зникли дві чоловічі сумки з 19 тисячами гривень. Поліцейські встановили причетного до правопорушення та затримали його у м. Коростені. Нині триває досудове розслідування.

На світанку 5 жовтня до поліції звернувся 24-річний житель смт Лугин із повідомленням про крадіжку. На місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи Коростенського РУ поліції.

Як з'ясувалось, увечері 4 жовтня чоловік залишив автомобіль «Mercedes» у дворі багатоповерхівки. Він необачно залишив у салоні дві барсетки з грошима, належні йому та його родичу, адже напередодні вони отримали заробітну платню. Заявник лише прикрив цінні речі рядниною. А вранці виявив побите скло в автомобілі та зникнення сумок з 19 тисячами гривень та документами.

Поліцейські провели низку першочергових заходів та вилучили речові докази. У ході зібраної інформації встановили особу ймовірно причетного до правопорушення – 32-річного місцевого жителя. З'ясувавши, що його немає за місцем проживання, розпочали відпрацювання селища та прилеглих районів. У результаті виявили чоловіка на вокзалі у м. Коростені та доставили до поліційного управління. 

 У чоловіка вилучили одну з викрадених сумок та частину грошей. Він визнав свою провину та розповів, що встиг витратити дещо з викраденої суми на поїздку у таксі та розваги у райцентрі.

Нині триває подальше з'ясування всіх обставин. Відомо, що чоловік раніше вже був засуджений за майнові злочини.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Водночас поліцейські закликають автовласників бути уважними до збереження свого майна та транспортних засобів: подбайте про надійну нічну стоянку для власного авто. Пам'ятайте, що залишаючи без нагляду автомобілі, ви ризикуєте безпекою особистого майна. Не забувайте зачиняти вікна та дверцята, не залишайте в салоні цінні речі, гроші та документи. Також для попередження крадіжок обладнайте авто протиугінними пристроями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь