Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк взяв участь у форумі з питань співпраці та взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міськими головами

Дата: 13.10.2021 16:29
Кількість переглядів: 566

12 жовтня голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно з головою Житомирської ОДА Віталієм Бунечко, начальником Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктором Сахнюком, головою Овруцької територіальної громади Іваном Корудом, виконавчим директором Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» Валентиною Полтавець, депутатами обласної ради та головами територіальних громад Коростенського району прийняли участь у форумі з питань співпраці та взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міськими головами.

Фото без опису

Форум проходив на території ДП «Овруцьке лісове господарство» де усі гості мали можливість ознайомитися з оновленням матеріально-технічної бази лісового господарства.

Фото без опису

Під час форуму усі присутні мали змогу поспілкуватися на теми щодо удосконалення законодавчої бази, роз’яснення конкретних проблем у розвитку життєдіяльності сіл та селищ.

Голови територіальних громад задавали нагальні питання голові Житомирської ОДА та домовлялись про вирішення актуальних проблем у громадах.

Фото без опису

Голова Овруцької територіальної громади Іван Ярославович детально розповів про розвиток своєї громади, проблемні питання та амбітні, але дуже досяжні плани на майбутнє.

Фото без опису

Також у цей день відбулось урочисте підписання Меморандуму між Житомирською обласною державною адміністрацією та Житомирським регіональним відділенням Всеукраїнської Асоціації об‘єднаних територіальних громад.

 

Начальник відділу інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

Ірина Вознюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь