Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника!

Дата: 31.10.2021 07:35
Кількість переглядів: 331

Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Недарма в народі про неї складено стільки чудових пісень та історій. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, яка вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь, гордість за свою професію, „відчуття ліктя” мають особливе значення.

Фото без опису

Вітаю всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.

Окремо хочу висловити подяку дорожникам, які професійно, якісно та активно включились в програму Президента України "Велике будівництво". Саме від вас залежить комфорт та безпека руху на дорогах України. Від вашої майстерності та професіоналізму в першу чергу залежить стан доріг нашої держави загалом.

Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а вдома завжди чекають рідні та близькі!

З повагою

голова Коростенської районної державної адміністрації

Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь