Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Овручі та Олевську поліцейські затримали магазинних злодіїв

Дата: 10.11.2021 10:10
Кількість переглядів: 301

8 листопада уранці до Овруцького відділу та Олевського відділення надійшли повідомлення про нічні крадіжки з магазинів. В обох випадках поліцейські оперативно встановили причетних та повернули викрадене. Тривають розслідування.

Фото без опису

У с. Антоновичі Словечанської територіальної громади із магазину викрали продукти, алкоголь та цигарки. Про це до поліції повідомила продавчиня, яка уранці, прийшовши на роботу, і виявила стороннє проникнення.

Фото без опису

Працівники слідчо-оперативної групи безпосередньо у селі з’ясували, що невідомий потрапив до приміщення, пошкодивши вікно. Із закладу зникло майна на загальну суму кілька тисяч гривень. 

Фото без опису

Під час першочергових заходів оперативники встановили причетність до події  36-річного місцевого жителя. За місцем його проживання знайшлися і викрадені речі. 

Фото без опису

Ще одна крадіжка з магазину сталася уночі 8 листопада у м. Олевську. Як з’ясували поліцейські слідчо-оперативної групи, невідомий заліз усередину також через вікно, пошкодивши його. 

У цьому випадку вилучена слідова інформація допомогла встановити особу підозрюваного: ним виявився 22-річний парубок, місцевий житель. Хлопець забрав з торгівельного закладу гроші, продукти харчування та одяг.

В обох випадках досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. А відтак чоловікам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь