Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велика вдячність лікарям!

Дата: 10.11.2021 11:45
Кількість переглядів: 499

Коли хвороба бере тебе у свій полон, особливо така страшна і непередбачувана як COVID-19, тобі стає дуже страшно і морошно від думки, що ти залишишся з нею сам-на-сам. Проте Господь Бог дав людям на землі Ангелів, що бережуть нас від недуг, лікують від хвороб, дають надію на швидке одужання. Ці Ангели у білих халатах – це наші лікарі.

Фото без опису

Нещодавно мене теж спіткало лихо. Я захворіла на короновірус – хворобу, що зараз заволоділа світом і яка щоденно вкладає на лікарняні ліжка мільйони людей. На жаль, багато хто з хворих вже не повертається до рідних та близьких, а йде у засвіти. Мені пощастило і я одужала.

І все це тільки завдяки професійності, відповідальності, мудрим рішенням та турботі лікарів Васьковицької лікарні: Наталії Ротатюк, Ірини Яценко, Катерини Кочержинській, Любові Ущапівської та Наталії Ущапівської.

Саме на лікарів сьогодні лягла важка ноша. Їм доводиться працювати в дуже складних умовах, часто понаднормово і понад усі свої людські сили.

Тому я закликаю всіх людей, всіх друзів та знайомих берегти своє здоров’я, дослухатись до порад фахівців та влади, дотримуватись карантинних норм, утриматись від зайвого перебування у скупченні людей та зробити щеплення від COVID-19. Давайте будемо відповідальними і разом поборемо короновірус.

Хай всіх нас береже Господь Бог!

Марія Тарасюк,

жителька села Михайлівка, Коростенського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь