Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У центрі масової вакцинації свою консультаційну роботу щодо отримання внутрішнього та міжнародного COVID-сертифікату продовжують працівники Коростенської РДА

Дата: 15.11.2021 11:28
Кількість переглядів: 570

У вихідні дні в місті Коростені у центрі масової вакцинації, що знаходиться по вул.Героїв Небесної Сотні, 18, на волонтерських засадах консультаційну роботу провели працівники Коростенської РДА.

Фото без опису

COVID-сертифікат - це захищений документ у телефоні, на папері чи на іншому носії, який можна завантажити через Портал електронних послуг «Дія» або в мобільному додатку “Дія”. Його можна сформувати після отримання однієї або двох доз вакцини, і тому існує: 

  • “Жовтий” СOVID-сертифікат - підтверджує  факт отримання 1-ї дози щеплення і діє 120 календарних днів від цієї дати;
  • “Зелений” COVID-сертифікат - підтверджує факт отримання повної вакцинації і діє  365 календарних днів від дати останнього щеплення. Повна вакцинація може складатись з двух доз дводозних вакцин: Comirnaty/Pfizer, AstraZeneca/Covishield, Spikevax/Moderna, CoronoVac.

Фото без опису

COVID-сертифікати можуть бути як внутрішніми, так і міжнародними. Внутрішні, відповідно до назви, діють тільки в Україні. Міжнародні є чинними як всередині країни, так і за кордоном.

Фото без опису

Тож, якщо у вас виникли труднощі з отриманням COVID – сертифіката в застосунку або на порталі «Дія», ви можете звернутися за допомогою до працівників Коростенської РДА, які в цей момент знаходяться у вакцинальному центрі.

Фото без опису

Фахівці Коростенської РДА із задоволенням допоможуть вам та навчать генерувати внутрішні та міжнародні сертифікати з QR-кодом в порталі «Дія».

Інформаційно. Постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2021 р. № 677 "Деякі питання формування та використання сертифіката, що підтверджує вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби"

Ірина Вознюк,

начальник відділу інформаційної діяльності

Та комунікацій з громадськістю

Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь