Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У межах міжнародної ініціативи «Партнерство Біарріц» Мінрегіон працює над розбудовою безперешкодного громадського простору

Дата: 18.11.2021 09:32
Кількість переглядів: 357

У межах міжнародної ініціативи «Партнерство Біарріц» Мінрегіон працює над розбудовою безперешкодного громадського простору. Простору, який доступний кожному – маломобільним групам, батькам з дитячим візочком, людині з валізою.

Зокрема, триває робота над оновленням державних будівельних норм у частині інклюзивності будівель. Відповідні зміни вже розроблені – найближчим часом очікуємо на їхнє затвердження. Кожна новозбудована громадська будівля має відповідати вимогам безбар’єрності! Жодних винятків.

Разом із першою леді Олена Зеленська, Віцепрем'єр-міністеркою Ольгою Стефанішиною та нашими міжнародними партнерами обговорили ці та інші надважливі питання під час засідання Комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей.

Упевнений, вже з наступного року ми відкриємо нову сторінку у розбудові безперешкодного громадського простору. Долаємо бар’єри разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь