Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк долучився до наради щодо перевірки виконання вимог чинного законодавства з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, а також діяльності аварійно-рятувальних служб

Дата: 18.11.2021 14:35
Кількість переглядів: 557

З 15 по 26 листопада 2021 року на території Житомирщини комісією Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводиться комплексна перевірка виконання вимог чинного законодавства з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, а також діяльності аварійно-рятувальних служб.

Фото без опису

Так, сьогодні, 18 листопада голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк взяв участь у нараді щодо початку такої перевірки в Коростенському районі.

На нараді наголосили на важливості оперативної роботи штатів відділу цивільного захисту та оборонної роботи Коростенського району, адже саме наш район межує з кордоном Білорусі. Саме на цьому кордоні посилюють охорону громадського порядку аби залишити в нашій країні мир та спокій.

Також одним із важливих питань є те, що всі посадові особи, які безпосередньо мають відношення до комплексної перевірки, повинні обов’язково долучатися до співпраці, не залишатися осторонь надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період.

Слід зазначити, що дана комісія з перевірки планує ознайомитися з організацією оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій в Коростенській територіальній громаді та загалом в Коростенському районі.

Також представники комісії ознайомляться з процесом обробки та інформування керівного складу та населення Коростенського району про загрозу і виникнинення надзвичайної ситуації, дії в умовах такої ситуації та стан засобів зв’язку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь