Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Остапченко: Не вагайтеся, робіть щеплення та захистіть себе від COVID-19. ВІДЕО

Дата: 19.11.2021 13:23
Кількість переглядів: 431

Сьогодні, 19 листопада, під час щоденного брифінгу щодо епідемічної ситуації в області перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко закликала жителів Житомирщини якнайшвидше вакцинуватися, аби зупинити поширення коронавірусної інфекції, що спричиняє зростання кількості летальних випадків.

Фото без опису

Вона повідомила, що ситуація з пандемією COVID-19 в області залишається напруженою, проте за останній тиждень зменшилася кількість госпіталізацій. Так, у медичних установах, які надають допомогу хворим на коронавірусну хворобу, зайнято близько 53,85 % ліжок, однак деякі лікарні заповнені на 70 %.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА, сьогодні у стаціонарах лікуються 1505 хворих на коронавірус, з яких кисневу підтримку отримують 1140, а під апаратами ШВЛ – 52 особи.

Перша заступниця голови ОДА зазначила, що 88,1 % пацієнтів із важким перебігом хвороби, які сьогодні знаходяться у стаціонарах, – невакциновані.

Наталія Остапченко у черговий раз наголосила, що вакцинація проти COVID-19 у поєднанні з протиепідемічними заходами критично важливі для подолання пандемії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь