Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагородами відзначено найактивніших учасників проєкту «Greening of the Planet»

Дата: 23.11.2021 16:33
Кількість переглядів: 397

Велика мета, що об’єднала та згуртувала мільйони українців – озеленення планети та відновлення українських лісів, була досягнута завдяки об’єднавчій ідеї, міжнародній ініціативі «Greening of the Planet».

Фото без опису

Приємно, що серед найактивніших учасників акції, яких сьогодні урочисто відзначили в Житомирській ОДА, став і Коростенський район.

Фото без опису

Як відзначає на своїй офіційній сторінці голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк: «Загалом в Житомирській області під час цієї акції було висаджено більше ніж 1,5 млн дерев на загальній площі понад 236 га.».

Фото без опису

Також очільник району нагадав, що міжнародна акція відбулась одночасно із загальнодержавною програмою, що була ініційована Президентом України – «Зелена країна». Результатом спільної наполегливої праці стало встановлення рекорду із найбільшої кількості висаджених дерев серед усіх регіонів України.

Фото без опису

«Хочу сьогодні подякувати усім небайдужим жителям району, нашим лісівникам, які активно включились в роботу, взяли участь в акції, доклали максимум зусиль для реалізації чудової ініціативи, не були байдужими до проблеми збереження і примноження лісів в Україні. Маю надію, що участь в озелененні нашого краю стане доброю традицією серед жителів Коростенського району та за його межами», – сказав Юрій Тарасюк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь