Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі у Форумі для муніципалітетів в Україні

Дата: 06.12.2021 15:50
Кількість переглядів: 452

8 грудня 2021 року та 9-10 лютого 2022 року в Україні проходитиме 1-й Форум фінансистів муніципалітетів України.

Фото без опису

8 грудня 2021 року -­ це перший день проведення форуму, який відбуватиметься в «Онлайн» форматі. 9-10 лютого 2022 року ­- це другий та третій день форуму, який матиме «гібридний» формат.

Форум надасть можливість залучити більше 250 учасників в режимі безпосередньої участі «Офлайн» та більше 1000 представників ОМС в дистанційному форматі ­ режим «Онлайн».

Місцем проведення форуму режимі «Офлайн» буде ArtHallD 12 (Київ, вул. Десятинна,12).

В перший день форуму учасників ознайомлять сучасним саном сектору муніципальних фінансів в Україні, фінансовими моделями планування та управління на муніципальному рівнім, досвідом залучення фінансування з міжнародних установ в проекти місцевого рівня, зеленими облігаціями та інструментами соціально-відповідального інвестування.

Другий та третій день форуму будуть присвячені різноманітним інструментам інвестиційного, кредитного та облігаційного фінансування в муніципальні проекти. Учасників ознайомлять з альтернативними механізмами залучення коштів в розвиток громад та регіонів. Розкажуть про новації банківського проектного фінансування, факторингової фінансової моделі, концесійні та лізингові механізми. Представляють правові та інші інструменти захисту інвестицій у муніципальному секторі. Ознайомлять х механізмами підвищення ефективності роботи фінансових підрозділів ОМС.

Участь у Форумі в режимі онлайн ї безкоштовною для усіх бажаючих, хто опікується муніципальними фінансами та їх розвитком.

У зв’язку обмеженістю місць залі де буде проводитися форум в режимі офлайн (9-10 лютого 2022 року), кількість учасників від однієї громади на безоплатній основі складає не більше 2 (двох) осіб. Участь у заході зазначених осіб буде доступною за умови попередньої реєстрації та отримання персонального запрошення.

Реєстрації учасників на 1-й, 2-й, 3-й дні форуму здійснюється через реєстраційну форму на електронній платформі за посиланням https://shorturl.at/kDFMU

Реєстрація для участі на 1-й день форуму відкрита до 30.11.2021 року.

Реєстрація для участі на 2-й день та 3-й дні форуму відкрита до 28.02.2022 року.

З детальною інформацією про Форум можна ознайомитися за посиланням https://cfo.ua/ukmf 2021

Інформація відділу агропромислового розвитку,

екології та економічної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь