Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції інформує про події з 29 листопада по 5 грудня у цифрах

Дата: 06.12.2021 11:12
Кількість переглядів: 349

Упродовж минулого тижня до Коростенського районного управління поліції надійшло 297 повідомлень про події, із них 15 кримінального характеру. У більшості випадках правоохоронці вже встановили причетних осіб. Серед розкритих злочинів: ДТП з травмованою особою, 4  крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом.  


Окрім цього, за минулий тиждень поліцейські #розкрили 9 кримінальних правопорушень, які були вчинені раніше та по яким особам оголошено про підозру, з них 4 #кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, 3 крадіжки та розбій.
Коростенські #правоохоронці за минулий тиждень склали 247 адміністративних протоколів, з яких 18 – за ч. 2 ст. 122 КУпАП  (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), 3 - за  ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), 2 - за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП, 3 – за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь