Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні представники органів місцевого самоврядування Коростенського району!

Дата: 07.12.2021 08:34
Кількість переглядів: 294

Щиро вітаю Вас із Днем місцевого самоврядування!

Це свято тісно пов’язане із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії. Адже становлення самоврядних органів в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад. 

Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Це велика відповідальність, яка невпинно зросла разом із проведенням у нашій країні процесів децентралізації та об’єднання територіальних громад.

Повноваження влади на місцях лише зростають, тому дуже важливим є ваше розуміння того, що разом із тим суттєво збільшується й рівень вашої відповідальності – в першу чергу перед людьми, які вас обрали.

З нагоди свята прийміть слова вдячності за вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад, в ім’я розквіту рідного краю.

Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості  у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу. Лише спільними зусиллями ми перетворимо рідну Україну в успішну державу.

Життєвих щедрот, Божої ласки і світлої долі на довгі, щасливі літа.

Голова Коростенсьої РДА

Юрій ТАРАСЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь